about1
about2
312 (1)
312 (2)
e9ab8ad2d35645b6288d790b62faaaf

babagan kita

Yueqing YIWEI tool co .. Ltd didegaké ing taun 1998, dununge ing zona pemandangan nasional zone Yan dang zona industiral pegunungan Shigudun, Qingjiang, kutha Yueqing, provinsi Zhejiang. Produk utama yaiku: Blade saw curve, saber saw saber, tool cutting saw swaying multi-fungsional digawe mesin mesin Nc.
Kita minangka pabrikan kanthi sejarah sing dawa, teknologi sing kuat, peralatan otomatis sing canggih. Kita terus tekun ing teori bisnis babagan "efisien, apik banget, maju, inovatif, gumantung saka teknologi tinggi, personel sing duwe talenta, sistem manajemen sing kuwat, kanggo nglakokake bisnis produk merek, ngupayakake kuwalitas sing apik banget, nggawe produk kelas kapisan. "Kualitas luwih dhisik, pelanggan luwih dhisik" minangka pedoman, kanthi semangat inovatif sing ora mandheg; kita bakal nyoba nggawe conto sing apik ing lapangan utawa alat.

liyane

langgeng warta

  • 2321-03

    Analisis lan ramalan im China ...

    Ing skenario tolok ukur manawa epidemi global dikendhaleni, ekonomi global pulih alon-alon, lan ekonomi Tiongkok terus maju, diprakirake manawa total impor China ...
  • 2321-03

    Impor lan ekspor China ing ...

    Kinerja impor lan ekspor China ing rong wulan pertama taun iki ngluwihi target pasar, utamane wiwit 1995, miturut data sing dirilis dening Administrasi Umum ...